Attestera Faktura

Attestera Faktura

Fördelar med digitala fakturor är bland annat att de minskar administrationen, är sökbara och effektiviserar åtkomsten i organisationen.

En elektronisk faktura är en faktura som både skickas och tas emot i elektronisk form. När fakturan finns i digital form kan den också tolkas automatiskt av ett fakturahanteringssystem.

Ekonomipersonal och attestanter vet alltid var en faktura befinner sig i organisationen. Med e-fakturor minskar också antalet fel. Fakturor försvinner inte på vägen utan kommer fram direkt och kan betalas i tid.

Med elektroniska fakturor slipper du söka bland pärmar för att hitta dina fakturor. Med sökfunktionen i fakturaprogrammet kan du ta del av äldre fakturor utan att vara på kontoret. Återsökningar blir också enklare om du till exempel vill söka fram alla fakturor från en viss leverantör, för ett visst projekt eller inom vissa datumintervall.

Genom att skicka e-fakturor sparar ditt företag inte bara pengar. Detta är också ett säkert och miljövänligt sätt för företag att distribuera och hantera fakturor på.

Kontakta oss idag för mer information om digital fakturahantering och attestfunktion online!

Ascendo