Swedbank

Swedbank

Ekonomi och Revision har ett gott samarbete med din bank. Det gör vardagen enklare för dig som är företagskund.

I samarbete med Swedbank och Sparbankerna kan vi på Ekonomi och Revision erbjuda dig som kund tjänster som gör bokföring samt hantering av kvitton och fakturor smidigare.

Med eBokföring kan du sköta din bokföring och fakturering enkelt direkt i internetbanken. Du får ett komplett bokföringsprogram som minskar bokförings- och faktureringsarbetet avsevärt eftersom alla händelser plockas direkt från bankkontot. Dina händelser är alltid uppdaterade och du bokför genom att godkänna färdiga bokföringsförslag. Du bestämmer hur mycket av din redovisning du vill göra själv och vad du vill ha hjälp med av oss.

Med vår tjänst för kvittohantering kan alla med ett Visa Business Card snabbt och enkelt redovisa transaktioner som görs med kortet direkt på nätet och i mobilen. Transaktionerna skickas automatiskt till konteringsprogrammet och där kan du smidigt administrera och kontera dina kvitton och fakturor. Regler som gäller för representation och moms uppdateras automatiskt i programmet.

Det finns även möjlighet att välja till tjänsten för reseräkningar. Då kan du registrera och administrera dina reseräkningar direkt på nätet. Tjänsten för reseräkningar är bra att ha om du ofta är ute och reser, har många utlägg och/eller ska erhålla traktamente.

Genom att fotografera kvittot med appen och ange datum och belopp, matchas kvittot automatiskt till rätt transaktion på fakturan. Kom ihåg att det fysiska kvittot fortfarande måste sparas för redovisningen. Appen ingår kostnadsfritt i tjänsten och laddas ner i App Store eller Google Play.

Swedbank Business card

Visa Business Card är ett av världens mest gångbara betalningsmedel. Ett kort att använda i jobbet, här hemma och runt om i världen. Alla inköp och uttag samlas på en månadsfaktura. Visa Business Card gör det enkelt att hålla ordning på företagets utlägg.

Swedbank sjuhärad är aktiva i utvecklingen av Sjuhäradsbygdens näringsliv där de har cirka 5 000 kunder. Marknadsandelen beräknas till cirka 40 procent inom området.

Internetbanken

Kontakta oss idag för beställning eller mer information om hur vårt samarbete med Swedbank kan göra livet enklare för dig som kund!