Digitala Tjänster

Vi satsar på utveckling och gör vårt bästa för att kunna erbjuda dig de bästa digitala tjänsterna som finns på marknaden. Tjänsterna håller en hög kvalitet och ligger i framkant av den digitala utvecklingen. De är anpassade för att samarbetet mellan dig och oss ska bli så smidigt, kostnadseffektivt och enkelt som möjligt. Vi hjälper dig att komma igång och erbjuder utbildning om så önskas.

Vill du ha mer information om de digitala tjänster som vi erbjuder eller vill veta vad som passar din verksamhet bäst är du välkommen att kontakta oss!

Attestera Faktura

Fördelar med digitala fakturor är bland annat att de minskar administrationen, är sökbara och effektiviserar åtkomsten i organisationen.

En elektronisk faktura är en faktura som både skickas och tas emot i elektronisk form. När fakturan finns i digital form kan den också tolkas automatiskt av ett fakturahanteringssystem.

Ekonomipersonal och attestanter vet alltid var en faktura befinner sig i organisationen. Med e-fakturor minskar också antalet fel. Fakturor försvinner inte på vägen utan kommer fram direkt och kan betalas i tid.

Med elektroniska fakturor slipper du söka bland pärmar för att hitta dina fakturor. Med sökfunktionen i fakturaprogrammet kan du ta del av äldre fakturor utan att vara på kontoret. Återsökningar blir också enklare om du till exempel vill söka fram alla fakturor från en viss leverantör, för ett visst projekt eller inom vissa datumintervall.

Genom att skicka e-fakturor sparar ditt företag inte bara pengar. Detta är också ett säkert och miljövänligt sätt för företag att distribuera och hantera fakturor på.

Kontakta oss idag för mer information om digital fakturahantering och attestfunktion online!

Billecta

Med Billecta blir fakturering enklare och du skapar fakturor med några få klick. 

Med en rad funktioner som avtalsfakturering och kopiera en gammal faktura till en ny görs din vardag effektivare och roligare. Självklart är det din logo på fakturan. Billecta kan integreras med ditt affärssystem eller så kan du fakturera direkt på webben.

Med Billecta väljer du själv hur dina fakturor skall levereras:

 • Via post
 • Via e-post med bifogad pdf
 • Via e-post med länk till webbfaktura
 • Via e-faktura
 • Via sms med länk till webbfaktura

Oavsett leveranssätt kan du och din kund kommunicera med varandra effektivt.

Billecta erbjuder en unik lösning som innebär astämning av inbetalningar direkt på ditt bankgiro. Det innebär att det är du som är betalningsmottagare på din faktura när du skickar den via Billecta och att du får meddelande när betalning kommit så att du slipper arbetet med att kontrollera vilka kunder som betalat eller inte. Det är även möjligt att ta betalt via Swish.

Digital brevlåda

Skaffa en säker digital brevlåda idag och få din post snabbt, säkert och miljövänligt.

Logga in med ditt BankID och läs posten var du än är med datorn, läsplattan eller på mobilen. Du kan även ge någon annan rätt att läsa och hantera din post. Du vet att ingen obehörig kan komma åt posten och risken för ID-kapning och bedrägerier elimineras.

Digital brevlåda är gratis för mottagaren av post och du väljer själv vilka avsändare du vill ta emot post från.

Den som skaffar digital brevlåda senast 1 mars och deklarerar senast 28 mars har möjlighet att få skatteåterbäring redan i april. Förutsättningen är att inga ändringar görs i deklarationen. För alla andra är det ändå en fördel med digital brevlåda eftersom du får din post snabbare och inte riskerar att den kommer på avvägar.

Skaffa din digitala brevlåda här:

Elektronisk Faktura­hantering

Bli miljövänlig genom att arbeta elektroniskt med dina fakturor direkt i molnet.

Slipp den manuella hanteringen av dina leverantörsfakturor och få dem tolkade och automatiskt registrerade i programmet. Leverantörsfakturaattest gör att du enkelt kan attestera fakturorna vilket minimerar risken för felaktiga eller försenade utbetalningar och för att fakturor tappas bort på vägen. Fakturatolkning gör att du får dina fakturor tolkade och automatiskt registrerade i programmet så att du inte själv behöver mata in några uppgifter utan endast granska de registrerade fakturorna innan de bokförs.

Vi erbjuder dig marknadens bästa och mest kompletta elektroniska hantering av leverantörsfakturor. Du får allt som behövs för att ta emot fakturor oavsett om din leverantör skickar dem som pappersfakturor, PDF fakturor eller E-fakturor såsom EDI och XML. Vårt system ger kortare ledtider, lägre kostnader, högre effektivitet och ger dig därför mer tid över för annat än administration. Allt sköts med ett helt webbaserat verktyg så att du enkelt kan utföra dina arbetsuppgifter var och när du vill.

Med elektronisk kundfakturering får du snabbare betalt och du sänker dina kostnader. Webbfakturan gör det enkelt och er lönsamhet ökar med smartare fakturering. Du får sänkta kostnader, snabbare betalt, mindre administration och det bäst av allt — fler nöjda kunder!

Fortnox

Fortnox är ett webbaserat redovisningsprogram med många integrationer. Sköt ditt företags ekonomi var du än är. 

Du kan använda Fortnox till bland annat bokföring, fakturering, löner och tidsredovisning. Fortnox går att koppla ihop och integrera med många olika typer av program och system, exempelvis kassasystem och webbshopar mm. Du får med dessa kopplingar en fungerande automatiserad helhet där du inte behöver registrera samma information på flera ställen.

Skaffa Fortnox »

Personalliggare i Byggbranschen

Enligt den nya lagen om personalliggare i byggbranschen ska byggherren anmäla när byggverksamhet startar till skatteverket och tillhandahålla utrustning för elektronisk personalliggare. 

Det är respektive entreprenör som ansvarar för att personalliggaren förs och innehåller identifikationsuppgifter om företaget och samtliga närvarande personer på arbetsplatsen. Skatteverket har möjlighet att göra oannonserade arbetsplatsbesök för att kontrollera personalliggaren och om de upptäcker brister när det gäller utrustning eller dokumentation har de rätt att ta ut kontrollavgifter. Lagen gäller alla näringsidkare, men gäller inte om den förväntade byggkostnaden uppgår till mindre än fyra prisbasbelopp eller om byggherren är konsument.

Vi kan hjälpa dig att göra anmälan till skatteverket och välja en elektronisk personalliggare som passar dig. Det finns enkla modeller som kan skötas direkt i din mobiltelefon eller surfplatta. Kompatibla med Android, iOS och Windows Phone.

Om du vill ha ID06-kort till dig och din personal så kan vi hjälpa dig att ansöka om det.

Tidrapportering

Sköt din tidrapportering på ett enkelt och effektivt sätt med ett smart och kostnadseffektivt system som fungerar på dator, smartphone och surfplatta. 

Din tidrapportering kan användas som löneunderlag eller faktureringsunderlag. Andra funktioner är rapportering av utlägg och semesterhantering. Som chef har du full tillgång till dina anställdas tidrapportering i realtid och kan med attestfunktion säkra att underlagen rapporteras rätt.

 • Rapportera in arbetad tid enklare
 • Full kontroll på all tid
 • Underlätta lönehanteringen
 • Spara tid med strömlinjeformad process
 • Optimera verksamheten genom att se vad ni lägger er tid på
 • Få ökad produktivitet genom den kontroll som behövs

Nå dina mål och maximera intäkterna genom att kontrollera din tid!

Betal­tjänster

Vi erbjuder heltäckande betalningslösningar för alla företag.

Våra lösningar är optimerade för att dina kunder ska få en så smidig köpupplevelse som möjligt – vilket leder till ökad försäljning för dig.

Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi ditt företag hjälp med:

 • Fakturering
 • Inkasso
 • Finansiering
 • e-Handel
 • Betalterminaler

Med smidiga betallösningar tar du enkelt betalt på de sätt som kunderna efterfrågar.

Enkla lösningar för betalkort.

Kontakta oss idag för mer information om betaltjänster som passar dig!

Billogram

Vill du ha en professionell och effektiv fakturering utan att behöva spendera tid på administration så kan vi erbjuda dig webbfakturering i ett modernt och digitalt format som är så mycket mer än bara en faktura.

Billogram är en webbtjänst som hanterar hela faktureringsprocessen, från skapad till betald och bokförd faktura. Hela flödet är automatiserat och gjort för att vara så användarvänlig som möjligt för både dig som utställare och även för mottagaren av fakturan så att ert företag ska kunna få snabbare betalt.

Ekorev Online

Vår nya lättanvända och begripliga tjänst Ekorev Online ger ekonomisk rapportering av företagets utveckling direkt online via dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Företagets utveckling kan följas såväl visuellt med grafer som traditionellt med balans- och resultatrapporter.

Inloggning till tjänsten görs med säker anslutning på vår hemsida och ger tillgång till hela företagets bokföring. Det går att klicka sig fram till olika nivåer där intäkter och kostnader kan ses på års-, månads-, kvartals- eller dagsnivå. Inställningar går att göra för hur detaljerade rapporter som önskas och vilka nyckeltal som är mest intressanta.

Företagets ekonomi presenteras med lättbegripliga visuella grafer som ger full tillgång till all den business intelligence som behövs. Aktuella och historiska ekonomiska rapporter finns alltid tillgängliga oavsett var och när de behövs. Rapporterna presenteras på ett pedagogiskt sätt som gör dem enkla att förstå för alla.

Expense

Expense kan användas av alla företag som använder företagskort och som behöver hjälp med att kontera kvitton och fakturor.

Alla korttransaktioner på alla anslutna betalkort från Visa och Mastercard från affärsbankerna finns automatiskt tillgängliga i Expense. Arbetet med att kontera kan utföras av kortinnehavarna själva eller av någon hos oss. Många konteringar görs automatiskt som exempelvis vid representation. Det gör att du slipper hålla reda på regler samtidigt som du vet att det blir rätt.  Alla korttransaktioner levereras elektroniskt från ansluten kortleverantör.

Med Expense mobilapp fotograferar du ditt kvitto och anger datum och belopp. Kvittot matchas sedan automatiskt till rätt inköp på betalkortsfakturan. Det går även att registrera utlägg i appen där kvittot bifogas. När användaren loggar in i Expense kommer kvittot att finnas där tillsammans med utlägget som konteras.

Skaffa Expense:

 

Kassasystem

När du behöver ett nytt kassasystem till din butik så hjälper vi dig gärna att välja ett bra system som passar i den bransch där du är verksam. 

Det finns många olika kassasystem och vi utgår från de behov och krav som du har. Funktioner som att du kan designa egna snabbknappar, skapa rabatter, parkera kvitton, ha flera användare, ta betalt med kort, kontanter, Swish eller andra betalmedel är grundläggande. Kanske behöver du också funktioner för lagerhantering, kundklubb, presentkort, personalliggare, kampanjer och erbjudanden. Ett kassasystem ska vara enkelt och smidigt att använda samtidigt som det är stabilt och uppfyller alla lagkrav.

Digitala, funktionsrika, enkla och certifierade kassasystem. Anpassade efter ditt behov.

SpeedLedger eBokföring

I samarbete med din bank och SpeedLedger erbjuder vi dig att sköta din bokföring och fakturering enkelt direkt i internetbanken.

Ett komplett bokföringsprogram som automatiserar bokförings- och faktureringsarbetet avsevärt eftersom alla händelser plockas direkt från bankkontot. Dina händelser är alltid uppdaterade och du bokför genom att godkänna färdiga bokföringsförslag. Allt sker online och ingen programvara krävs.

SpeedLedger eBokföring är användarvänligt och har direktkoppling till din internetbank:

Då uppstarten av ett nytt bokföringsprogram är av stor betydelse för det fortsatta bokföringsarbetet erbjuder vi starthjälp för e-bokföring. Av erfarenhet vet vi att upplägget i e-bokföringen för att hamna rätt från början är otroligt viktigt. Genom att ta hjälp av våra specialister på e-bokföring får du rätt rutiner som gör redovisningen enklare och mindre tidskrävande. Starthjälpen anpassas helt efter dina behov. Under en tre timmars uppstartshjälp går vi bland annat igenom inställningar av kontoplan, kontokopplingar, import av SIE-fil från gammalt system och synkronisering av bankkontot.

Skaffa SpeedLedger eBokföring »

Visma eEkonomi

Visma eEkonomi är ett webbaserat fakturerings- och bokföringsprogram som fungerar på PC, Mac, Linux, Android eller iOS.

Du kan sköta din fakturering och bokföring online i datorn, surfplattan och smartphonen. Det innebär att du kommer åt din bokföring och fakturering så att du kan arbeta effektivt med din ekonomi var du än är.

Beställ Visma eEkonomi av oss. Vi hjälper dig igång!

App till Visma eEkonomi:

Visma Scanner

Med Visma Scanner kan du fotografera kvitton och leverantörsfakturor med mobilen för att lägga in som digitala kopior av bokföringsunderlagen.

App till Visma Scanner: